The Hero Project Kunstklas-1-2
PRAKTISCHE INFORMATIE
DATUM:
Woensdag 11 februari 2015

DEELNEMERS
:
1VK - 2VK

ADRES:
MBO-Theaterschool Hofplein
Pieter de Hooghweg 222
Rotterdam

TIJDEN:
Vertrek bus vanaf school:
13.15 u.
Aanvang voorstelling:
14.30 u.
Aanvang workshops:
16.15 u.
Vertrek bus terug:
17.00 u.
Aankomst op school:
17.45 u.

Twee keer per jaar bezoeken de kunstklassen de voorstellingen van de MBO-Theaterschool in Rotterdam. Aan deze school kun je leren voor acteur, theatervormgever of theatertechnicus.

Jaarlijks stroomt een aantal van onze leerlingen door naar deze gespecialiseerde opleiding en aan deze voorstelling werken twee van onze oud-leerlingen mee: Berber Brouwer als speler en Lisa van Steenoven als vormgever.

Na MacBeth, waarin ook twee oud-leerlingen meespeelden (afgelopen december) gaan we nu naar een andere productie: The Hero Project

Wie is jouw held? Wat maakt iemand tegenwoordig nog tot een held? Hebben we helden nodig? En waarom? In deze montagevoorstelling wordt een antwoord gezocht op al deze vragen. De spelers gaan nauwgezet op zoek naar de diepere betekenis en de tegenstellingen van hun helden. Door verbindingen te leggen en scherpe analyses te maken, ontwikkelen de spelers zich tot willige pionnen die met hun persoonlijke heldenverhalen de kijkers willen prikkelen. Doorlopende verhalen waarbij de speler schakelt tussen verteller en maker, en waarin enkel de echte helden hoofdrollen spelen.

LEES MEER>>> over deze voorstelling
INFO over de voorstelling:
INFO over de MBO-Theaterschool:
Copyright Lentiz | Floracollege 2017 - Alle rechten voorbehouden - E-mail: info@florakunstklas.nl